Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

 .

Vår nyeste, Saxe 53

.

.

Naviko Seilskole,

.

Kurskalender vår 0g sommer 2018

.

Utgangspunkt Sætre,

.

kom gjerne med ønsker!

 

Sesongen er svært lang i Karibien, faktisk helårs. Her seiler André vår Jeanneau 439 “MISS U” på BVI i februar 2015. Hjemme lå isen på den tiden… Hva med å booke for 2019 nå, mye å glede seg til!

Badevannet holder 27-28 grader, og det er shortsvær døgnet rundt! I oktober 2014 seilte hun fra Tyrkia over 6000 nm og  til enda varmere strøk, de Britiske Jomfruøyene hvor hun ankom den 22. desember, og der er det sommer hele året…

 Ja, jeg vil gå på seilkurs! Klikk for påmelding.

 “Miss U” (BVI) har mye kjekt utstyr i tillegg til “charterpakke”. Fra januar 2016 har båten nye kvalitetsseil! (Tri-radial, Hydranet duk) Vi har montert hydraulisk jibb-brems (ingen risikerer bommen i hodet), renseanlegg for drikkevann (egen vannkran), miljøvennlig og gratis! I tillegg har hun oppdatert ladesystem, (targabøyle m 4x60w solcelle pluss Silentwind vindmølle), ingen grunn til å kjøre motor unødig! I tillegg har hun fått en mengde praktiske kroker, hyller og innredningsdetaljer, alt som gjør ferien enklere! Videre radar transponder, AIS sender/mottaker og foldepropell. Kontakt oss for seiling hele sesongen. Les mer under linken “Karibien”.

Våre priser her hjemme for sesongen 2018: Dersom ikke annet er avtalt er alle priser inkludert god mat, og eventuelle havneavgifter.

Nytt: ICC praktisk prøve! Arrangeres enten som et rent ICC-kurs/ med påfølgende eksamen for de som er kompetente, eller som en del av kombikurset.

Begynnerkurs helg kr 3750. Utvidet begynnerkurs kr 4750. Kombikurs 6 døgn kr 7750.- Familiekurs helg; for hele båten, pris som 3 voksne. (Ta gjerne med barnevakta og bestefar)

OBS, før det er påmeldt noen kan alle kurs endres med tanke på innhold og sted, f.eks kan et begynnerkurs i helgen bli til familiekurs eller et annet opplegg!

NB, bruk telefon/sms for kontakt når det nærmer seg kursstart.

Sommeren´s høydepunkt; 2 stk ukeskurs t/r Gøteborg. Vestkustens flotteste skjærgård, skipper´n tar deg med dit ingen andre seiler, vi har med egen kokk som skjemmer deg bort… Enten du reiser til- eller fra Gøteborg, er kommunikasjonen veldig enkel, enten buss eller tog til/fra Gtb, trikk til/fra stasjonen til båten (Långedrag).

Kombikurs Man 25 juni-lør 30. juni 2018, Sætre -Gøteborg, 5 plasser ledig

Kombikurs Man 2. juli-lør 7. juni, Gøteborg -Sætre. 5 plasser ledig

NB, Naviko driver seilskole, hvor hensikten er å lære våre elever å seile. Det betyr at dere er mannskap, ikke chartergjester. Dere er selv ansvarlig for å komme til brygga der båtene ligger, hvordan dere ankommer er oss uvedkommende. Sørg for å ha gyldig reiseforsikring! Vi driver ikke et reisebyrå, selv om vi faktisk er medlem av RGF (Reisegarantifondet)

Seilkurs utover kalenderen/andre typer kurs, kom med ønsker! For sesongen 2011 hadde vi kun  to plasser som ikke ble fylt opp, i 2012 var det faktisk 4 ledige, 2014 og 15 var det tre ledige, men desto flere som vi ikke hadde plass til, dessverre!

Nye kurs for sesongen 2018 kommer etterhvert, men bare send forespørsel!

Gode nyheter fra Karibien, Miss U «sto han av» og etter montering av ny rigg, er hun god som ny igjen, og hun er ledig for utleie fra uke 11/2018.

.

https://gfx.nrk.no/-oUoaGwHplX89wiss4zcAwVhNVYSVG0oPNT_cW5iat9A

Flere kurs følger, ta gjerne kontakt for ønsker!

Sommer i solen

Finner du ikke en aktuell kursdato, ta kontakt!