Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

 .

Saxe 53,

.

Skipperkurs til Scotland!

.

18-28.mai. FULLT.

.

Naviko Seilskole,

.

Kurskalender vår og sommer 2017.

.

Utgangspunkt Sætre,

.

kom gjerne med ønsker!

 

Sesongen er svært lang i Karibien, faktisk helårs. Her seiler André vår nye båt “MISS U” på BVI i februar 2014. Hjemme lå isen på den tiden… Hva med å booke for 2018 nå, mye å glede seg til!

I år har vi med fullt belegg- og rekker akkurat hjem til påske! Badevannet holder 27-28 grader, og det er shortsvær på døgnet rundt! I oktober 2013 seilte hun fra Tyrkia over 6000 nm og  til enda varmere strøk, de Britiske Jomfruøyene hvor hun ankom den 22. desember, og der er det sommer hele året…

 Ja, jeg vil gå på seilkurs! Klikk for påmelding.

 “Miss U” (BVI) har mye kjekt utstyr i tillegg til “charterpakke”. Fra januar 2016 har båten nye kvalitetsseil! (Tri-radial, Hydranet duk) Vi har montert hydraulisk jibb-brems (ingen risikerer bommen i hodet), renseanlegg for drikkevann (egen vannkran), miljøvennlig og gratis! I tillegg har hun oppdatert ladesystem, (targabøyle m 4x60w solcelle pluss Silentwind vindmølle), ingen grunn til å kjøre motor unødig! I tillegg har hun fått en mengde praktiske kroker, hyller og innredningsdetaljer, alt som gjør ferien enklere! Videre radar transponder, AIS sender/mottaker og foldepropell. Book  via Navigare Yachting for seiling hele sesongen. Les mer under linken “Karibien”.

Våre priser her hjemme for sesongen 2017: Dersom ikke annet er avtalt er alle priser inkludert god mat, og eventuelle havneavgifter.

Nytt: ICC praktisk prøve! Arrangeres enten som et rent ICC-kurs/ påfølgende

.

eksamen for de som er kompetente, eller som en del av kombikurset.

Begynnerkurs helg kr 3750. Utvidet begynnerkurs kr 4750. Kombikurs 6 døgn kr 7750.- Familiekurs helg; for hele båten, pris som 3 voksne. (Ta gjerne med barnevakta og bestefar)

OBS, før det er påmeldt noen kan alle kurs endres med tanke på innhold og sted, f.eks kan et begynnerkurs i helgen bli til familiekurs eller et annet opplegg!

NB, bruk telefon/sms for kontakt når det nærmer seg kursstart.

NB, Naviko driver seilskole, hvor hensikten er å lære våre elever å seile. Det betyr at dere er mannskap, ikke chartergjester. Dere er selv ansvarlig for å komme til brygga der båtene ligger, hvordan dere ankommer er oss uvedkommende. Sørg for å ha gyldig reiseforsikring! Vi driver ikke et reisebyrå, selv om vi faktisk er medlem av RGF (Reisegarantifondet)

Seilkurs utover kalenderen/andre typer kurs, kom med ønsker! For sesongen 2011 hadde vi kun  to plasser som ikke ble fylt opp, i 2012 var det faktisk 4 ledige, 2014 og 15 var det tre ledige, men desto flere som vi ikke hadde plass til, dessverre!

Nye kurs for sesongen 2017 kommer etterhvert, men bare send forespørsel!

Sætre, familiekurs  fre 28 -30 april 2017,   Fullt

Sætre, begynnerkurs helg, fre 5. -7. Mai, 2 ledig

Sætre, Skipperkurs med vår nye Saxe 53;  i utgangspunktet til  Scotland 18 mai-28. mai 2017. Avreise fra Sætre torsdag den 18, Egersund/Stavanger lørdag 21. (Passer fint å ta nattog fra Oslo) Retur til Egersund/Stavanger lørdag 27. mai. FULLT

Sætre Trebåtfestival 3-5 juni, pinsehelg

Færder’n fre 9. Juni

Sætre, begynnerkurs helg, fre 16-søn 18 jun, Fullt

Sommerens høydepunkt, egen kokk skjemmer oss bort på disse to kombikursene tur/retur Gøteborg:

Sætre-Gøteborg, kombikurs man.26. juni-søn 2 juli. en vei., pluss 1 ekstra dag, 2 ledig

Gøteborg-Sætre kombikurs man.3.juli- lør 8. juli, en vei. Fullt

Gøteborg har meget god kommunikasjon med tog og buss til Oslo. Vi ligger i Långedrag, trikken går derfra og til Sentralstasjonen.

Sætre- svenskekysten, kombikurs man.7 aug-lør 12.aug,  Fullt

Høsten 2017, august til oktober, kom med ønsker, i uke 40 blir det vårt tradisjonsrike “hummerkurs”!

Karibien 2018, kom med ønsker, januar -februar

Flere kurs følger, ta gjerne kontakt for ønsker!

Sommer i solen

Finner du ikke en aktuell kursdato, ta kontakt!