Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

Seilkurs med Naviko Seilskole 100% fornøyd- garanti!*

Forkunnskaper for kombikurs: Ingen/noe
Kursinnhold: Seilkurs, starter som begynnerkurs, men bringer deg mye lenger. Noe seilteori og mye praksis, også innen navigasjon, nattseilas, havnemanøvrering, ankring, mann-over-bord øvelse. Videre motorlære med fokus på sikkerhetsmessig vedlikehold og enkel feilsøking. (kurstrinn 1, 2 og 3)
Varighet: 5- 6 døgn ombord i båt
Mål for kurset: Kunnskap og ferdigheter til å ta eksamen til ICC, International Certifikate of Competence. Bestått «Båtførerkort», «Dayskipper-diplom». Eksamen, praktisk prøve ICC (frivillig, gebyr kr 750 for eksamen)
Kursmateriell: Gratis profesjonelt kurskompendium på 56 nyttige A4-sider

Beskrivelse kombikurs.

Vårt mest populære kurs! Seilkurset holdes i perioden mai til oktober. Tidspunkt og oversikt over ledige plasser prøver vi å oppdatere jevnlig. Kurskalender må anses som veiledende inntil kursbekreftelse foreligger, den vil kunne endres ved behov! Har du lyst på et seilkurs så mail, ring- og/eller send en SMS!

Gå til kurskalender, Tidspunkt, pris og sted:

Vanligvis mandag klokken 10 til lørdag klokken 1530. (Etter avtale fra tirsdag til søndag) Langveisfarende er velkommen til å overnatte i båten fra søndag kveld.

Pris: kroner 8000, inkludert mat, diesel, havneavgifter etc!

Fremmøte Sætre båthavn på Hurum, (gode bussforbindelser til Oslo/Drammen) omtrent der Oslofjord tunnelen kommer opp. Bevoktet parkering om natten.

Maksimalt 5 elever, inntil 6 elever dersom en gruppe melder seg på.

Gjennomført kurs gir deg teoretiske kunnskaper for å avlegge eksamen til Båtførerprøven og praktiske ferdigheter til å avlegge praktisk prøve til ICC sertifikat. Vi samarbeider med Norsk Maritime Kveldsskole og sistnevnte er arrangør av ICC, mens vi står for den praktiske gjennomføringen.

Som begynnerkurset, henvender kombikurset seg til den samme gruppen, men i tillegg tror vi at folk som vurderer/vil gå over fra motor til seil, eller vil ha utvidet kompetanse med en gang, lære nattseilas og mer navigasjon, vil ha stort utbytte av å melde seg på dette kurset. Se video her!

Kurset henvender seg til deg;
som har lekt med ideen om seiling, men aldri gjort noe mer enn å tenke tanken!

-som har seilt litt, men tar ned seilene når det krenger, lær seiling fra bunnen av!

-hvor én i familien synes det er skummelt å seile, send ham/henne på et seilkurs!

Sist, men ikke minst anbefaler vi kurset til par, både der (som regel?) mannen har seilt mye og kona er novise, eller der begge er like uerfarne. Mange kvinner ser det for øvrig som et stort poeng at andre enn deres egen mann lærer dem seiling. Både rent sikkerhetsmessig, praktisk og hva hygge angår, bør man være minst to kompetente mannskap ombord i en typisk familieseiler på kysten vår. Vi seiler en Saxe 38 Ocean med en kjempestor bysse, to salonger (inkl en dekksalong) og meget romslige lugarer, stor vannkapasitet, to toaletter, alt i alt den best tenkelige båten for et trivelig opphold uansett vær!

JA, jeg vil lære å seile!

Naviko seilskole

Tlf 915 17 817

e-mail:

seilknut alfakrøll icloud dot com

Knut Haugen

Sætretunet 6A, 3475 SÆTRE Foretaks nr 979 647 476

* !00% fornøyd, eller nytt kurs.

Genakerseiling i juninatt, en magisk stemning.

Ankret opp for natten. En stille stund i baugen før vi tørner inn, nesten ille å legge seg i slikt et lys.Fra Väderöerna, grunna ligger 25 meter fra innseilingen…. (og 98% har antakelig kartplotter)

-og tror du ikke familien Vågen kom mannsterke igjen på hummerkurset 2012!