Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

Seil- og gourmétkurs, mest for kvinner hos Naviko Seilskole 100% fornøyd garanti!*

OBS, siden vi nå er medlem av Reisegarantifondet (og ingen flere 10.000 kroners bøter venter oss) kan vi faktisk holde gourmetseilkurs igjen! Vi orket faktisk ikke å sloss mot det offentlige, som besitter nok tid, penger og ressurser, og kravet om bot på 60.000.- var ikke særlig forlokkende…

En stor takk til politiadvokaten i Drammen som faktisk viste seg å være en utrolig bra megler, og som fikk saken ned på et håndterbart nivå!

Forkunnskaper: Ingen/noe
Kursinnhold: Omtrent som kombikurs (Trinn 1, 2 og 3) Litt mindre seiling, og litt mer god mat enn kombikurs.
Varighet: 6 døgn om bord i båt
Mål for kurset: Bestått «Båtførerkort», «Dayskipper-diplom»
Kursmateriell: Profesjonelt kurs-kompendium på 56 nyttige sider

Beskrivelse gourmetkurs:

Gourmetkurs holdes i juni, juli og august på forespørsel. Dette kurset arrangeres kun med minimum 4 elever! (Vennegjenger er spesielt velkomne!)

Tidspunkt, pris og sted: Mandag klokken 10 til lørdag kl. 17, eller etter avtale. Langveisfarende er velkommen til å overnatte i båten fra søndag kveld.

Pris: kroner 10.000 inkludert alt, også mat, drikke (inkl kvalitetsvin) og egen gourmetkokk. (ikke mye ferdigmat der i gården)

Fremmøte Sætre båthavn på Hurum, (gode bussforbindelser til Oslo/Drammen) omtrent der Oslofjordtunnellen kommer opp. Bevoktet parkering om natten.

Dette var bildet som skulle bevise for Tingretten at dette umulig kunne være et seilkurs…

Som begynnerkurset, henvender gourmetkurset seg til den samme gruppen, men i tillegg tror vi at jenter som vil ha utvidet kompetanse med en gang, lære nattseilas og mer navigasjon, vil ha stort utbytte av å melde seg på dette kurset. I tillegg har vi en uke med praktfull mat og drikke, ingen oppvask eller proviantering, litt mindre seiling og litt mer tid til å nyde seillivets gleder! Vi seiler en Saxe 38 Ocean med en kjempestor bysse, to salonger (inkl en dekksalong) og meget romslige lugarer, stor vannkapasitet, to toaletter m/dusj, alt i alt den best tenkelige båten for et trivelig opphold uansett vær!

Kurset henvender seg til kvinner

som ønsker kombikursets pensum, men med det «lille ekstra»!

som kan tenke deg å bli litt bortskjemt på tur

som kan tenke seg en uke fri fra mas og jag

Mange kvinner ser det som et stort poeng at andre enn deres egen mann lærer dem seiling. Både rent sikkerhetsmessig, praktisk og hva hygge angår, bør man være minst to kompetente mannskap ombord i en typisk familieseiler på kysten vår.

* 100% fornøyd, eller nytt kurs.

JA, jeg vil lære å seile!

Naviko seilskole

, Tlf 915 17 817 e-mail seilknut at icloud dot com

Knut Haugen Sætretunet 6A,  3475 SÆTRE Foretaks nr 979 647 476 . Så er det bare å håpe at maten som serveres passerer nåløyet til en nidkjær reisegarantikontrollør! (Ikke sladre!).