Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

Naviko Seilskole

Nei, bildet er ikke fotoshop.

Kurskalender vår/sommer 2021 skulle komme i

løpet av mars- i stedet har vi mer enn før av

Covid 19…

Men vi holder et kombikurs/ICC-kurs uke 37, dvs mandag 13. sept-fredag 17. 2 ledige plasser

Sommeren 2020 ble det bare et par kombikurs t/r Kristiansand, og ett begynnerkurs i august – ingen lagt ut på kurskalenderen…

Dersom smitteforholdene tillater det, vil vi holde både begynner – familie –  og kombikurs sommeren 2021, men inntil videre ser jeg ingen hensikt å legge ut en kurskalender. Ta kontakt, så blir vi nok enige.

Høsten 2021 vurderer jeg å holde «hummerkurs» kurs i uke 40. Som kjent begynner hummerfisket i Sverige den 1.oktober. Dersom Sverige er «grønt» seiler vi svenskekysten, ellers holder vi oss i Norge.

Utgangspunkt Sætre,

.

kom gjerne med ønsker!

Sesongen er svært lang i Karibien, faktisk helårs. Her seiler André vår Jeanneau 439 «MISS U» på BVI i februar 2015. Hjemme lå isen på den tiden… Nå er Miss U booket for 6 mnd fra 1. des 2021 mye å glede seg til for paret som skal seile og surfe i 6 mnd!

Badevannet holder 27-28 grader, og det er shortsvær døgnet rundt! I oktober 2014 seilte hun fra Tyrkia over 6000 nm og  til enda varmere strøk, de Britiske Jomfruøyene, og der er det sommer hele året…

 Ja, jeg vil gå på seilkurs! Klikk for påmelding.

 «Miss U» (BVI) har mye kjekt utstyr i tillegg til «charterpakke»:  Kvalitetsseil! (Tri-radial, Hydranet duk) Vi har montert hydraulisk jibb-brems (ingen risikerer bommen i hodet), renseanlegg for drikkevann (egen vannkran), miljøvennlig og gratis! I tillegg har hun oppdatert ladesystem, (targabøyle m 4x60w solcelle pluss Silentwind vindmølle), ingen grunn til å kjøre motor unødig! I tillegg har hun fått en mengde praktiske kroker, hyller og innredningsdetaljer, alt som gjør ferien enklere! Videre radar transponder, AIS sender/mottaker og foldepropell. Kontakt oss for seiling hele sesongen. Les mer under linken «Karibien».

Våre priser her hjemme for sesongen 2021: Dersom ikke annet er avtalt er alle priser inkludert god mat, og eventuelle havneavgifter.

Nytt: ICC praktisk prøve! Arrangeres enten som et rent ICC-kurs/ med påfølgende eksamen for de som er kompetente, eller som en del av kombikurset.

Begynnerkurs helg kr 3950. Utvidet begynnerkurs kr 4950. Kombikurs 6 døgn kr 7950.- Familiekurs helg; for hele båten, pris som 3 voksne. (Ta gjerne med barnevakta og bestefar)

OBS, før det er påmeldt noen kan alle kurs endres med tanke på innhold og sted, f.eks kan et begynnerkurs i helgen bli til familiekurs eller et annet opplegg!

NB, bruk telefon/sms for kontakt når det nærmer seg kursstart.

Sommeren´s høydepunkt har gjerne vært:  2 stk ukeskurs t/r Gøteborg. Vestkustens flotteste skjærgård, skipper´n tar deg med dit ingen andre seiler. Enten du reiser til- eller fra Gøteborg, er kommunikasjonen veldig enkel, enten buss eller tog til/fra Gtb, trikk til/fra stasjonen til båten (Långedrag).

Dersom smittesituasjonen tillater det, blir dette gjentatt i 2021, men så langt vet ingen hva som er mulig…

2021: Begynnerkurs helg, Sætre; fra fredag kl 17 til søndag kl 1530.

Arrangeres dersom/når/såfremt/ifall smittesituasjonen tillater det

2021 Kombikurs fra Sætre til svenske-  eller norskekysten , fra mandag til fredag.

Arrangeres dersom/når/såfremt/ifall smittesituasjonen tillater det

NB, Naviko driver seilskole, hvor hensikten er å lære våre elever å seile. Det betyr at dere er mannskap, ikke chartergjester. Dere er selv ansvarlig for å komme til brygga der båtene ligger, hvordan dere ankommer er oss uvedkommende. Sørg for å ha gyldig reiseforsikring! Vi driver ikke et reisebyrå, selv om vi faktisk er medlem av RGF (Reisegarantifondet)

Seilkurs utover kalenderen/andre typer kurs, (eller en tur blott til lyst?) kom med ønsker!

Så ble alle kurs fyllt opp i 2018, tur/retur Gøteborg var en sann fryd, SOL og VIND, og slik var etterfølgende ferie også, dvs mest sol!

Det siste kurset ble høstferien, dvs uke 40.

Gode nyheter fra Karibien, Miss U «sto han av» og etter montering av ny rigg, er hun god som ny igjen, og hun er ledig for utleie fra vinteren 2021. Hun er allerede utleid fra 1. des 2021 og i 6 mnd.

Flere kurs følger, ta gjerne kontakt for ønsker!

Sommer i solen

Finner du ikke en aktuell kursdato, ta kontakt!