Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

Naviko Seilskole har seilkurs i Skandinavia i sommerhalvåret. Her har vi antakelig den best egnede seilskolebåten som kan skaffes. Passe størrelse, tåler alt, lett å manøvrere. Det aller beste er dekksalongen. Her kan vi søke ly når elementene gjør det surt på dekk. Samtidig kan vi følge med ute. Her har vi skuta vår, Saxe 38 Ocean i fint driv rett utenfor Sætre.
Realistisk «mann-over-bord» øvelse med en ung kvinne. Sara meldte seg som frivillig! Legg merke til «heiseanordningen», enkel, rask å montere og med 48 ganger kraftutveksling! En oppblåsbar redningsvest har hele 150N (15 liter) oppdrift. Ganske så opplagt at du trenger skrittstropp…..

Når redningsskøyta og vi er de eneste utpå, er det frisk vind

Frisk seilas på «Hummerkurset» i uke 40/2011. Her på vei fra Smøgen og mot Ramsø hvor vi inntok hummer og champagne (Moët Chandon)

http://youtu.be/I8ttJRDj5o4 Sjekk ut denne videoen, Her seiler vi (tett) forbi Hestvam i Fjällbackaskjærgården…


PS, kaffen er snart klar!

Klokken 03:00 i Åsgårdstrand, en «lille» nydes fortjent etter stor innsatts på nattseilasen fra Sandøysund på Vasser. (Vi fortsatte i dekksalongen med ost og rødvin)…

Her har vi rullet genoaen helt inn, og seiler på kryssfokka. Kuling utenfor Færder. 2 rev i storseil.Flat kryssfokk på kutterstag gir mindre krenging, bedre høyde, dvs. mer behagelig seilas enn en delvis innrullet genoa.

Flott solnedgang på Väderøerna i mai 2010

Velkommen til bords, her fra Lanzarote

Fine steder å legge til. Utenom skoleferien har du skjærgården omtrent for deg selv.

Vakrere blir det knapt

Det er en dykkerdrakt som henger til tørk, ikke en sliten mytterist!

Når sulten gnager kan det være greit med litt fiskelykke…. Dag i full sving!

Tilslutt et lite bilde fra Karibien, sånn bare for å mimre… Sett av tid (og penger) for en tur til varme strøk! Vi gjentok denne turen (med hummer) i februar/mars 2012, 13, 14, 15, 17, 18, 21 og er klare for nye eventyr i 2023. Irma, og deretter Covid lagde litt problemer…Etterpåskei2023seiltevibåtenhjem.Nå ligger hun for salg.

Linda med hummer, hummeren nærmest. Tobago Cays