Naviko Seilskole, seilkurs for alle. Spennende seiling langs skandinaviske kyster! 100% fornøyd garanti!

Seilkurs for hele familien hos Naviko Seilskole 100% fornøyd garanti*. Familiekurs. Les nederst på siden hva våre elever skriver. Ta gjerne kontakt!

Forkunnskaper: Ingen/noe

Kursinnhold: Etter ønske, og avhengig av tidsramme

Varighet: Valgfritt, fra dagsturer til helg eller uke(r). Arrangeres gjerne utenom kurskalender. Ta kontakt!

Mål for kurset: Valgfritt, men trygghet for hele familien er 1. prioritet.
Kursmateriell: Profesjonelt kurs-kompendium på 16 nyttige sider.

Beskrivelse seilkurs for hele familien:

Seilkurs holdes hele sesongen, spør gjerne om tidspunkt dersom kurskalenderen ikke passer. Seilkurset arrangeres kun med én, eller flere familier, utenom det vanlige kursopplegget. Vi har hatt opptil 6 barn samtidig, alder 3 til 12 år! (Og de prøvde å få til en tur sist høst, 20 år etter, men Covid…)

Tidspunkt, pris og sted: Avtales i hvert enkelt tilfelle. Langveisfarende kan normalt overnatte i båten fra kvelden før.

Pris: Avhengig av tidsrom, be om tilbud.  Prisen er for hele båten, uavhengig av antall personer ombord. Et helgekurs fra fredag kl 17:00 til søndag ettermiddag koster som for tre voksne; kr 12000, alt inkludert. (Ta gjerne med bestefar og barnevakta!)

Fremmøte: Etter avtale, familiekurs her hjemme starter vanligvis i Sætre båthavn på Hurum, (gode bussforbindelser til Oslo/Drammen) omtrent der Oslofjord tunnellen kommer opp. Bevoktet gratis parkering om natten.
Familiekurset henvender seg først og fremst til familier som ønsker å inkludere barna til en ny hobby. Kanskje man lurer på om seiling er noe å satse på, kanskje både foreldre og barn er usikre på sjølivet, og usikkerhet gir seg gjerne utslag i kort lunte og utrivelige forhold ombord. Svært mange kan underskrive på at en bråkjekk start med for mye seil i for mye vind, setter varige spor hos både store og små! Vi seiler en Saxe 38 Ocean med en kjempestor bysse, to salonger (inkl en dekksalong) og meget romslige lugarer, stor vannkapasitet, to toaletter, varme, alt i alt den best tenkelige båten for et trivelig opphold uansett vær! I tillegg har vi med jolle på ukeskurs, eller etter avtale.

Kurset henvender seg til familier;

  • som ønsker innføring i seiling og båtliv

  • som kan tenke en instruktør som tar barna på alvor, og lar barn fra 11-12 års alderen SEILE til brygga, ikke tvil om at dette gir selvtillit og mestringsfølelse! (- og det er kanskje det viktigste vi kan gi barna våre)

  • som kan tenke en hyggelig tilvenning til seil og sjø, med unger som gleder seg til neste tur!

Mange familier ser det som et stort poeng at andre enn han far sjøl lærer bort noe han ikke kan…  Både rent sikkerhetsmessig, praktisk og hva hygge angår, er det greit å ha et mannskap som har lært det viktigste før man prøver seg på egenhånd!

* 100% fornøyd, eller nytt kurs.

JA, hele familien vil lære å seile! Naviko seilskoleSommerkos med bål.